Er du træt af at holde sommerferie i Danmark? Savner du inspiration til hvor turen skal gå hen? Så læs med her.

Middelhavsklima til de billigste priser

For mange er Bulgarien stadig et relativt ukendt ferieland, nok mest på grund af dets beliggenhed i Østeuropa. Bulgarien er i dag med i EU og er et både sikkert og stabilt land at rejse hen på ferie. Samtidig kan du langs Sortehavskysten opleve både et klima og en natur der på mange måder er lig den du finder i de klassiske Middelhavslande såsom Grækenland og Italien. Den eneste forskel er bare at Bulgarien er langt billigere.

Storslået natur og spændende historie

En ferie til Nessebar eller Sunny Beach byder både på storslået natur med bjerge og gyldne strande og spændende historiske seværdigheder. Nessebar er en gammel middelalderby der har noget for enhver smag. Lad dig heller ikke snyde for at se noget traditionelt bulgarsk folkedans eller stifte bekendskab med farverige sigøjnere mens du er på ferie.

Gode tilbud indenfor all-inclusive rejser til Bulgarien

Hvis du vil have ekstra meget service og forkælelse på ferien uden hele tiden at skulle have tegnebogen frem så er all-inclusive rejser nok noget for dig. Især det danske rejsefirma Sunweb har specialiseret sig i billige, men eksklusive all-inclusive rejser til Bulgarien. Klik på linket for at se hele deres udvalg eller besøg Sunweb.dk for at se om der skulle være special tilbud i øjeblikket.

Fordele ved ferie i Bulgarien

Fordelene er mange men her kommer 3 af de vigtigste i vores optik.

1) Prisniveauet – Det er langt billigere at tage på ferie i Bulgarien end de traditionelle feriesteder i Sydeuropa.

2) Klimaet – I forhold til ferie i Danmark så er du med en sommerferie til Bulgarien sikker på at have lækkert vejr hele tiden

3) Det eksotiske præg – Bulgarien er på mange måder et af de mest eksotiske steder i Europa. Landet er forholdsvist nyt for mange og kulturen er lidt som det var i Danmark for 50-100 år siden.