Hvis man har arbejde eller familie i Københavnsområdet, så vil der en gang imellem opstå et behov for at mødes mange mennesker og fejre et anliggende enten i familien eller i firmaet, og hvis man er rigtige mange forsamlede, så kan det være svært at selv stille lokaler til rådighed. Derfor lejer man selskabslokaler og forsamlingshuse rundt om i landet, når der skal fejres konfirmationer, jubilæer, bryllup, runde fødselsdage og lignende, og hvis der skal arrangeres en fætter-kusinefest eller en firmakonference, så bliver man også nødt til at finde velegnede lokaler samt en fornuftig beliggenhed, så alle nemt kan finde stedet. Der findes mange gode selskabslokaler, der kan håndtere 10-100 personer, men hvis man er flere, så er der behov for virkeligt store lokaler. Copenhagen Sport & Eventpark kunne være et godt forslag, da man her kan huse flere hundrede mennesker i hyggelige og rolige omgivelser lige ved siden af grønsværen ved Gladsaxe Stadion.

Faciliteter ved Copenhagen Sports og Eventpark

Man kan få arrangeret catering på stedet med både små appetitvækkere og op til store måltider og hel dages arrangementer, og man kan komme lige fra 40 til flere hundrede personer. Man kan koncentrere sig i konferencelokalerne, hvor der er moderne AV-udstyr samt WiFi til rådighed, og der er også rolige afslapningslokaler ved siden af den store spisesal. Både børn og voksne kan nyde udsigten til stadion udenfor vinduerne, o men man må også gerne benytte indendørsfaciliteterne, idet der er boldbane, bowling og skøjtehal, bueskydning mm. Det er nemt at invitere folk til Copenhagen Sports og Eventpark, da der dels er offentlige trafik til døren samt kort til motorvejen.

Ferie i København

Mange familier fra Fyn og Jylland kommer ikke så tit til København, da transporten tager mange timer og koster en del, og familien skal jo også leje et sted at bo, så der kan være langt mellem besøgene i den danske hovedstad. Men både børn og voksne kan finde masse af spændende aktiviteter i København, så derfor er det nærliggende, at hvis familien alligevel skal afholde et større arrangement i en weekend, så kan man kombinere turen med en miniferie, hvor man enten medbringer campingvogn, bor hos venner eller familie, eller man kan leje en feriebolig eller hotel. Der findes en mængde turistattraktioner i København, og man kan da opleve nogle af dem på en weekend, men skal man besøge dem alle, så bør man tage 1-2 uger fri til ferien. Man bør især besøge Tivoli, Christianshavn, Nyhavn, Den lille Havfrue, Zoo, Experimentarium, Tycho Brahe Planetarium, Danmarks Akvarium, Rundetaarn, Glyptoteket, Amalienborg, Nationalmuseet, Strøget, Christiansborg, Rosenborg Slot blot for at nævne nogle enkelte stykker.