Hvis man skal på ferie et sted langt væk, så er det ofte forbundet med en lang flyvetur. Hvis man fx skal et smut til Amerika med sin familie, så kan det hurtigt komme til at betyde, at man skal sidde helt stille og vente i et fly i op til rigtig mange timer.

Det er ikke lige sjovt og derfor bør man være forberedt med nogle underholdende ting, som man kan begive sig til at lave, så det ikke går hen og bliver dit livs kedeligste tur, før den overhovedet rigtigt er begyndt!

Hvad kan man lave?

Herunder finder du nogle gode ideer til, hvad du kan gå i kast med på flyet. Det er alle sammen ting, der ikke tager så meget plads, og du vil derfor finde ideer til alt lige fra at lægge en kabale til at skulle se en film eller måske endda simpelthen bare bide i det sure æble og snuppe en lur, så tiden kan gå en hel del stærkere!

En kabale er altid sjov!

Hvis du synes, at kabaler er sjove og underholdende, så skal du ikke snyde dig selv fra at lægge en napoleon kabale. Napoleon kabale er en af de mest populære varianter og det gode ved denne form er, at det er nemt at lægge og spille ,hvis du blot har adgang til et kortspil eller måske en computer, hvor du kan spille det gratis og online.

Du kan finde en gratis napoleon kabale her på napoleonkabalen.dk

Et spil på mobilen

Du kan også spille andre spil på mobilen, og derfor behøver det altså ikke kun at være kabaler, man spiller. Det kan sagtens være, at man har børn med på ferien, og så kan det være, man skal have sørget for at have hentet nogle spil, der er lidt mere action og gang i!

Tag en lur!

Du kan også bare tage en lur. Det lyder måske simpelt og det er det også, men der er ikke noget galt i at tage en lur og sove, når man er på flyet. På den måde kommer tiden også til at gå en hel del stærkere, og det vil gøre, at turen ikke føles så lang.

Hvis du har en lang tur foran dig, så kan det godt være du skal forberede dig på at have noget i baghånden, hvis ikke man kan gøre det på hele turen!