Har du brug for en udenlandsk rejse, hvor du kommer væk fra Danmarks regn, slud og kulde vinde? Så burde du overveje at tage til Tyrkiet. Tyrkiet er ofte blevet beskrevet som broen mellem øst og vest, men landet indeholder meget mere end det. Landet er gennem tiderne blevet påvirket af mange kulture, og det ser man det moskeer ligger sidde om sidde med kristne kirker.

Hvis du vælger at tage turen til Tyrkiet, så vil du møde det venlige tyrkiske folkefærd. Du vil blive inviteret til middag, og danne venskaber blot ved at handle med folk. Hvis du oplever det i nærheden af de typiske turistfælder, så er der gode chancer for at de blot vil sælge genstande til dig, men hvis du kommer på landet, så vil du møde et imødekommende folkefærd.

Tag turen

En stor del af charmen ved Tyrkiet er, udover det fornemme klima og strande, at der er mange arkæologiske attraktioner. Mange forskellige folkefærd har styret Tyrkiet gennem tiderne, og du vil kunne finde ruinerne af disse, hvis du besøger Tyrkiet. Prøv eventuelt af finde en af de billige afbestillingsrejser.

Hvis du har muligheden så er der en lang liste af destinationer du skal besøge i Tyrkiet. Et af de steder man skal se er Ishak Pasa Sarayi. Det er et af de meste emblemske lokationer i Tyrkiet, og det ligger lige af nærheden af den gamle Silke Rute. Derudover så skal du også se det ortodokse kloster i Sumela.

Kom afsted!

Du vil kunne finde billige billetter til Tyrkiet ved de fleste lavpris selskaber i Danmark. Du kan gøre det endnu billigere, hvis du kan klare dig kun med håndbagage i form af en rygsæk. Kig eventuelt på Sunweb for at finde enkelte afbestillingsrejser eller lignende. Du vil helt sikkert blive glad for en tur til Tyrkiet rig på oplevelser.