Ofte kan det være svært at opfylde alle familiens ønsker, når man skal planlægge årets ferie til udlandet, hvilket skyldes, at en typisk familie ofte består af et stresset forældrepar samt 2-3 børn i forskellige aldre, og alle har sin egen individuelle mening til en perfekt ferie. Derfor ender det med, at økonomien bestemmer turen, eller forældrene får det sidste og afgørende ord, selvom de naturligvis ønsker at opfylde børnenes krav og ønsker indenfor rimelighedens grænser. Et krydstogt kunne være et godt alternativt forslag til ferieturen, da man her har mulighed for mange forskellige aktiviteter om bord på skibet. En vellykket krydstogtferie bør mindst bestå af følgende aktiviteter og faciliteter:

 

  • Slikke sol på dækket
  • Swimmingpool ombord til badning
  • Wellness og spa behandling
  • Aktivitetsrum med underholdning, leg og biografer
  • Restauranter med herlig mad
  • Fitness center
  • Butikker til shopping

 

Man kan jo både vælge et kortere krydstogt til Norge eller Sverige, men for eksempel hos rejseselskabet Spies kan man endda finde krydstogter fra København ned til Caribien, Middelhavet eller Dubai. Undervejs vil skibet jo lægge til kaj, således man alligevel kan ligge ved en sandstrand og slikke sol eller tage ind til byen og shoppe og opleve stedets seværdigheder.

Hvor finder man gode krydstogt tilbud?

Der findes kun enkelte store danske selskaber som kan tilbyde cruise tilbud, og derfor bør man jo eksempelvis søge mere inspiration og yderligere oplysninger om mulighederne for et succesfuldt krydstogt hos Spies, som har mange spændende krydstogter at vælge imellem. Et sådant krydstogt er ofte ikke dyrere end en normal ferierejse, men turen kan blive uforglemmelig og mindeværdig for hele familien.

Et krydstogt bør overvejes

Husk at søge inspiration på internettet, da man ofte bestiller denne slags krydstogt et stykke tid i forvejen, således man er sikret pladser på skibet i netop jeres ferieperiode. Samtidigt kan I ofte finde gode tilbud på krydstogt god tid i forvejen, så I har noget at glæde jer til. Sammenlign et krydstogt med sommerhusferie, campingferie eller en storbyferie på hotel og valget kan ofte blive et krydstogt, da man her kan tilgodese både de voksnes samt børnenes ønsker til en herlig ferie.