Camping

Hvad med en campingferie, sommerferie hvor alle er glade og forventningsfulde. Folk der ikke har set hinanden siden sidste sommer, hilser hjerteligt på hinanden og falder i snak igen så hurtigt som havde de talt sammen i går. Vi spiser frokost med naboen, og genboen kommer helt naturligt forbi til en kold øl. Og bare lyden af campingplads kan få en stille ro til at sprede sig i sjælen; Vindens susen i grantræernes top, og folk der griner, lyden af græsslåmaskinen, den gammeldags altså der hviner. Når først campingvognen er åbnet op og luftet ud, du har fejet terrassen og fået sat forteltet på, så føler du dig hjemme. Forteltet som lidt efter ligner et fint udekøkken, med bordet med de to kogeblus og den lille ovn ved siden af. Hvor skønt er det lige at have sin helt egen lille have, og bare slappe af. Hele sommeren. Du har selvfølgelig forsyninger med, ellers har kiosken oppe ved pladskontoret de mest nødvendige ting, samt is.Du kan finde meget mere camping inspiration i vores camping sektion.

Sommerhus

Hvad med efterårsferie i sommerhuset på Samsø? Pejsen er tændt op og du sidder med en god bog og en kop the mens det rusker og regner udenfor. Det er ren afslapning.

Hoteller og kroophold

Så er der hotelferie og kroophold. Altid lækker traditionel dansk mad som bliver lavet og serveret for dig, og du skal hverken tænke på opvask, rengøring eller indkøb. Danmark er så lille et land, men sprængfyldt med historie, der er altid noget du kan se på eller foretage dig. Tag på hotel midt inde i Roskilde eller på kroophold i Silkeborg.

Du kommer ikke til at kede dig i Danmark