Her kommer et værdifuldt tip til hele familien angående at holde ferie nede ved sydens sol for en meget billig pris. Fidusen hedder afbudsrejser, som er flyselskabets rejser, som de har fået i overskud. Måske har flyselskabet haft for meget konkurrence med andre flyselskaber, eller også har de måske modtaget mange afbestillinger i sidste øjeblik, men uanset årsagen er flyselskabet villig til at sælge disse enkelte afbudsrejser til en markant nedsat pris i forhold til rejsens normalpris men for nøjagtig den samme rejse. Man skal dog påregne, at der er et begrænset antal billetter til denne nedsatte pris, og mange gange får man først underretning om nedsættelsen 1-2 dage før rejsens afgang. Så man bør være indstillet på at kunne rejse ud med meget kort varsel, hvis man ønsker at spare typisk 25-50 % på rejsens pris. De nyere rejsebureauer i branchen holder drifts omkostningerne nede ved at kun tilbyde billige flybilletter på internettet, så tjek eventuelt Sunweb for billige afbudsrejser Alanya, idet Tyrkiet og Alanya hører til børnefamiliernes mest populære rejsedestination.

Hvor meget kan man spare med afbudsrejser Alanya?

En familie på 4 personer kan for eksempel komme af sted med fly og hotel til Alanya i 7dage for kun 1.754 kr. i alt, så det er omkring 450 kr. pr. person. Man må naturligvis regne med udgifter til mad under turen, men prisniveauet i Tyrkiet er meget lavt, så det er overkommeligt for de fleste, men hvis man ikke ønsker nogen slags overraskelser og problemer på den front, så bør man jo vælge den populære all inclusive pakke, hvor maden er med i prisen på rejsen. For tiden er der eksempelvist et tilbud på 4 personer til Alanya i 7 dage til kun 2.454 kr. med all inclusive, så her får man altså både flybilletter, hotelværelse samt mad under hele rejsen til lidt over 600 kr. pr. person. Det er virkeligt billigt. Men disse billige afgange hænger ikke på træerne, så man skal ofte bestille dem, inden tilbuddene forsvinder, da denne pris er markant billigere end normalprisen. Så man kan ofte spare flere tusinde kr. pr. rejse, hvis man ser sig for og undersøger markedet for afbudsrejser, før man bare bestiller en rejse til normalprisen.

Hvorfor er Alanya et populært feriemål?

Mange vælger at rejse til Tyrkiet på ferie, da der kun er et par timers flyvning derned, og man ankommer til et meget gæstfrit land med et meget lavere prisniveau på alting, og det hele foregår på luksushoteller, hvor man kan slappe af i det varme klima og nyde swimmingpools og strandene. Der findes masser af seværdigheder og aktiviteter i Alanya til både børn og voksne, og de mest populære aktiviteter er:

  • Strand, swimmingpool og legepladserne ved hotellet
  • Universel Bowling er smart og moderne bowlingcenter med en udendørs cafe, hvor man kan nyde sin frokost. Desuden har de også billard, bordfodbold og andre familie aktiviteter på stedet. Universel Bowling ligger i et center ved Koctas lige efter Meto, men før man når Tosmur.
  • Der er rig mulighed for at køre med gokart i Alanya. Alanya Carting er navnet på en stor udendørs bane i Kestel, og her kan man nemt blive bidt af fartdjævelen.
  • Man kan leje en fodboldbane i Alanya bagved Metro og spille fodbold på kunststof, men af hensyn til temperaturen bør man kun spille om aftenen.
  • 12 Kemer er navnet på et sted, hvor man kan hygge sig en hel dag med pool, badminton, kroket og en lang række andre familievenlige aktiviteter.

Desuden har Alanya masser af spændende shopping muligheder, lækre strande, bjerge, historiske seværdigheder, markeder og bazarer, jeepsafarier samt naturoplevelser at byde på. Det tyrkiske køkken er et kapitel for sig selv, og her kan man nyde de mange herlige lokale retter.