At holde ferie på ski er ikke en nyhed. Skiferier i blandt andet efterårsferien og vinterferien er populært, både for familier og venner og større grupper. Er der et land, folk valfarter til, er det Østrig. Hvorfor? Fordi Østrig tilbyder skiferier for alle, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Man kunne også skrive et helt kapitel for sig om Østrigs natur. Det må dog vente til en anden gang. Dette er nemlig en mini guide til, hvad du har adgang til via Sunwebs skirejser til Østrig.

På Sunwebs hjemmeside for skirejser kan du i søgemaskinen søge efter rejsemål, f.eks. Østrig. Herefter bliver du sendt videre til deres officielle side for skirejser til Østrig. Du kan vælge mellem skiområderne Zillertal, Zell am See – Kaprun, Amadé og Wilder Kaiser-Brixental.

Østrig er populært

På siden kan du også se Østrigs mest populære byer, områder og indkvarteringer. På den måde kan du få inspiration til bestillingen af din næste skiferie. Disse oplysninger giver dig også tryghed, idet de populære steder indikerer, at her er alt som det skal være.

Endeligt rimer Sunweb også på gode tilbud. Og når der bliver sagt ”gode”, er det endda en underdrivelse. Nederst på siden finder du nemlig forslag til indkvarteringer i Østrig. Og du kan sagtens forberede dig på at blive fristet fra en kant af. Tilbuddene lyver ikke, og de giver dig mulighed for at tage oftere på ferier. Det kan man vel ikke sige nej til?