Der stilles mange krav til familieøkonomien, især når man skal efterleve de mange krav fra familiens medlemmer om dels bolig, bil, tøj, mad og ferier. I mange familier er den samlede husstandsindkomst så lav, man bliver nødt til at gå på kompromis visse steder, men alligevel kan det sagtens lade sig gøre at leve på et anstændigt niveau, så både forældrene er glade og tilfredse, og børnene får en god opvækst uden at mangle noget i dagligdagen. Hvis økonomien strammer i husholdningsbudgettet, så er det fristende at låne penge i banken eller hos de mange låneinstitutter på markedet, men denne type lån skal også betales tilbage igen, så det er bedre at have en stabil økonomi og nedbringe de faste udgifter og variable udgifter til et acceptabelt niveau. Leasing er blot én metode til at opnå en stabil økonomi, og det kan faktisk redde både hverdagen og ferien for familien.

Hvordan hjælper leasing familieøkonomien?

Før man anvendte leasing i bilbranchen, så var det nødvendigt, man købte en ny bil først, anvendte den i den nødvendige periode, hvorefter man så sælger bilen igen til markedsprisen. Denne model anvendes stadig, men nu går leasing selskaberne blot ind som det mellemled, der står med risikoen for bilens brugte værdi, når leasingperioden er ovre.

Leasingselskabet kan enten sælge bilen eller foretage releasing af den brugte bil. Den lykkelige leasingtager løber ingen risiko for at brænde inde med en usælgelig bil, og samtidig kan man være sikker på, at bilen altid er i perfekt stand, da leasingselskabet foretager alle de nødvendige serviceeftersyn og reparationer, som der måtte opstå i leasingperioden.

For denne service betaler man et beløb, som er en smule højere, end hvis man havde købt bilen, men dette beløb er givet godt ud, idet man opnår en fast forventet udgift til bilen hver måned, og man har altid en flot og velkørende bil til alle de nødvendige gøremål i hverdagen, idet bilen både kan anvendes til firmaet, til privatkørsel og til ferieture.

Med disse leasingmodeller kan man meget nemmere få råd til en smart og stor bil, som man ikke havde råd til at købe, og så kan der måske være råd til en campingvogn i stedet for, som man kan bruge sammen med bilen.

Hvis familien elsker campingpladser rundt omkring i Danmark og udlandet, så er det en nem og behagelig måde at komme rundt på ferie med, så hele familien kan medbringe deres ting og hygge sig overalt i verden, hvor man kan campere og nyde ferien.

Hvor kan man lease biler?

Hos de fleste bilforhandlere, tilbydes der leasing af biler men man bør springe alle de fordyrende mellemled over og kontakte bilimportøren direkte, da denne normalt har gode tilbud på leasing til både private og firmaer.

I disse år vælger man især mindre biler, som er nemme at betale leasingydelser på, så ofte anvender forhandlerne denne metode til at få ryddet op i deres restlagre, så det gælder især Peugeot, VW, Fiat, BMW, Renault og Audis mindre biler.

Eksempelvis kan man hos Audi lease en smart Audi A3 for under 2.500 kr. om måneden, mens man kan lease de mindre biler endnu billigere, så derfor vælger mange med en anstrengt økonomi at lease bilen frem for at købe bil.