Man kan rejse til Side Tyrkiet i ferien, og det gælder både singler eller hele familier, som ville kunne få meget udbytte ud af en ferietur til Tyrkiet. I hverdagen lever vi alle efter et stressende og intensivt skema, hvorimod man i Sydeuropa tager tingene lidt mere stille og roligt, hvilket især skyldes den konstante varme sol, som giver et herligt tropisk klima med palmer og sandstrande, som er herlige at nyde nogle uger om året, så man derved kan stresse af og komme hjem til hverdagens trummerum igen. Men hvorfor skal man så vælge at holde ferie i Tyrkiet?

Det skal man især på grund af vejret i Side Tyrkiet, idet stedet kan byde på Tyrkiets mest perfekte klima, idet stedet er velbeliggende ud til Middelhavets kyst lige midt imellem de kendte turistbyer Alanya og Antalya. Stedet er især kendt for sine unikke og pragtfulde sandstrande til begge sider, men en anden god grund til at holde ferie i Side er for at opleve en ægte Tyrkiet shopping oplevelse, som kan være meget speciel.

Hvilke seværdigheder er der i Side?

Byen er oldgammel, så der findes stadig en stemningsfuld gammel bydel, hvor der er mange gamle fredede bygninger blandt de hyggelige små torve og pladser. Man bør især besøge de imponerende ruiner af det smukke Apollon-tempel, idet man her kan se de høje og slanke søjler knejsende mod solen. Stedet er stille og charmerende, da biler ikke er tilladt i bydelen.

Så kan man bedre gå og shoppe, tuske om priserne i ro og mag, da man ikke vil blive afbrudt af forstyrrende trafikstøj. Man bør nyde hver dag i et afslappende tempo ligesom lokalbefolkningen, og om aftenen bør man nyde det store udvalg af restauranter, som kan diske op med masser af gode internationale men naturligvis også lokale tyrkiske retter. En perfekt aften kan man eventuelt afslutte med en tur på en livlig bar, men de danseglade kan boltre sig på stedets store diskoteker.

Rejs billigt til Side

Det er relativt billigt at leve på hotel samt spise i Side, og souvenirs kan også handles ned i rimelige beløb, så den endelige pris på turen afhænger således kun af flyveturen, og den kan man ofte finde billigst online på internettet. Flere selskaber har rejser til Tyrkiet, og især rejseselskabet Sunweb er kendt for at tilbyde billige rejser til Side Tyrkiet, idet man her kan vælge en flyrejse alene, flyrejse med hotel eller pakkeløsningen all inklusive, hvor man både får fly, hotel samt forplejning med i prisen.