Tag campingvognen med på skiferie Østrig

De fleste europæere tager på skiferie til Østrig, men Schweiz og Frankrig er også lande med populære skisportssteder. Østrig er et lille land, der ligger i et bjergrigt område ligesom Schweiz, og dette gør disse lande ideelle til at stå på ski ned af bjergsiderne i Alperne. Vejene er lidt stejle men generelt i god stand, så en del turister vælger at tage deres campingvogn med på skiferien, så de kan overnatte op en campingplads eller i naturen. Med en campingvogn kan man alligevel leve rimeligt luksuriøst med strøm, varme, toilet, bad, køkken, komfur samt varme dyner i sengen, så det er rart at komme hjem til campingvognen efter en lang og herlig dag i sneen.

 

Derfor er Østrig et populært skiområde

Skisportsstederne i Østrig er placeret i den centrale og vestlige del af landet, og det giver en relativ kort transporttid fra Danmark, så derfor vælger man at køre selv på skiferie hertil. På hjemmesiden for Sunweb kan man nemt bestille en skiferie til Østrig, hvor man får liftkort samt overnatning med i prisen på en kør-selv-ferie, men hvis man har campingvogn med, så skal man altså kun købe et separat liftkort. Der er tale om temmelig billige rejser, fordi man selv kører hertil, og man bør derfor tage hele familien med, så bilen er fyldt op. Køreturen er både interessant med de mange stejle bjerge og bjergpas, og Østrig er samtidig det land, der gør mest for skituristerne ved at tilbyde spændende funparker, skiskoler, legelande og lignende tiltag, som er en succes især hos børnefamilierne. Hvis man elsker at stå på ski, så bør man tage en skiferie Østrig med i sine overvejelser.

 

Afterski

Når man vil holde fri efter en hyggelig men anstrengende dag på snepisterne, så findes der også masser af sjove off piste muligheder på de mange skisportssteder i Østrig, og detet kaldes også for afterski eller afterskiing. Dette omfatter shopping samt besøg på en hyggelig café eller restaurant, men der findes også et aktivt natteliv på de fleste store skiresorter. Man kan nyde mange naturoplevelser på en skiferie Østrig, da her findes mange charmerende bjerge med gletchere, landsbyer og fugleliv. Her findes også gode muligheder for at opnå wellness behandling med helsebade og spa behandling, og man kan også opleve imponerende saltgruber og drypstenshuler.