Nyd et ferieophold i Danmarks næststørste by

Overvejer du at trække stikket ud for et par dage eller måske en hel uge? Hvorfor så ikke leje et sommerhus og komme endnu længere ned i gear? Når man er derhjemme, kan det være svært at slappe af fra de daglige pligter og gøremål samt forestående projekter i hjemmet. Derfor kan det være tiltrængt at komme væk fra hjemmet, hvis man har behov for at trække stikket ud og få slappet ordentligt af. En mulighed for at få slappet af og samtidig opleve noget kulturelt, kunne være at leje et sommerhus i eller omkring Århus.

10 ting at lave i Århus

Århus er den perfekte storbyferie destination. Den er lille og let at komme til at kende, den er fuld af fotoværdige seværdigheder, hyggelige cafeer, et aktivt natteliv og kultur, herunder det populære Aros Kunstmuseum. Det er også en kystby, tæt på strandene, skove og de historiske attraktioner i det østjyske område. Pak dine kufferter og nyd disse ting på din næste tur til Århus.

  1. Træd tilbage i tiden til den tid, hvor H.C. Andersen levede, som du træder ind i Den Gamle By Museum i hjertet af Århus. Fordyb dig i mere end 75 historiske bygninger, udstillinger, huse, butikker og værksteder eller tag en tur i hestevogn på den smalle brostensbelagte gade.
  2. Aros Kunstmuseum med den spektakulære Olafur Eliasson “Your Rainbow Panorama” med udsigt over byen tilbyder en vifte af spændende kunstværker. Du kan nemt tilbringe et par timer her. Nyd din frokost i Aros Food Hall, hvor høj kvalitet og dejlige omgivelser er nøglen.
  3. På Moesgård Museum blot et par minutter syd for Århus, får du historien om vikingerne og det velbevarede moselig Grauballemanden helt tæt på. Udover sine udstillinger er arkitekturen af ​​selve museet er et besøg værd.
  4. I midten af ​​den smukke skov af Marselisborg, tæt på Århus, finder du Tivoli Friheden, en forlystelsespark for folk i alle aldre. Prøv de hurtige rutsjebaner, frit fald fra Sky-Tower, 5D-biografoplevelse, pariserhjulet og meget mere.
  5. Århus Festuge
    Århus Festuge er blandt de største kulturelle begivenheder i Skandinavien og tiltrækker både lokale, nationale og internationale kunstnere. Århus Festuge er højt værdsat og anerkendt.
  6. Botanisk Have er en grøn oase lige vest for Den Gamle By Museum i centrum af Århus. Det er åbent for offentligheden hele året rundt og er bestemt et besøg værd, hvis man trænger til at komme ned i gear og nyde nogle skønne omgivelser.
  7. NorthSide musikfestival ligger i gåafstand fra byens centrum og der er altid mange aktiviteter op til NorthSide.

Lej et sommerhus i Århus

Uanset om du er førstegangsbesøgsperson i Århus eller ej, så lej et sommerhus gennem DanCenter i Århus, hvis du ønsker at bo i en hyggelig atmosfære og skønne omgivelser.