Nyd et ophold i en af Charlottehavens lækre hotellejligheder

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, eller skal du besøge København fra en anden by? Hvorfor så ikke booke en hotellejlighed i København – der er mange fordele ved en hotellejlighed fremfor et almindeligt hotel.

Syv fordele ved at booke en hotellejlighed

  1. Mere plads. Dette er en af ​​de største fordele, især hvis du bor i samme by i lang tid. Da hotellejligheder generelt vil have en separat stue og spiseplads, er du ikke kun begrænset til et lille soveværelse.
  2. En bekvem løsning til familie- eller grupperejser. Du kan ofte finde hotellejligheder med flere soveværelser og badeværelser, der forgrener sig fra et centralt boligområde, og det kan fungere godt for par, der rejser med børn eller med et andet par – alle har deres privatliv, men kan stadig hænge ud sammen i det delte opholdsrum.
  3. Der er køkken. Det kan både spare dig en masse penge og tid, da du slipper for at skulle ud og finde et sted at spise hver aften. Der er primært en økonomisk fordel forbundet med det faktum at hotellejligheder har køkken.
  4. Mindre hyppig husholdning. Det kan måske være underligt, fordi en af ​​fordelene ved at bo på et hotel er, at man ikke behøver redde sin egen seng,. Mange traditionelle hoteller vil sørge for husholdning til dit værelse hver dag, nogle gange endda flere gange om dagen. I en hotellejlighed skal du ikke tænke på at stå op, inden husholdningen kommer eller huske at hænge skiltet på døren, hvilket giver anledning til mindre stress.
  5. Vaskeri. Mens de fleste hoteller vil gøre klare dit vasketøj for dig, er det generelt temmelig dyrt. Hotellejligheder vil ofte komme med en vaskemaskine og tørretumbler på værelset, hvilket betyder at du kan vaske dit tøj gratis.
  6. Det er stadig som et hotel. Mange hotellejligheder har stadig alle de faciliteter, du finder i en standard hotelbygning, såsom en pool, et fitnesscenter, konferencecenter, restauranter osv. – så på den front behøves du ikke at gå på kompromis med noget.
  7. Prisen er lavere. Hotellejligheder er ofte billigere end et tilsvarende hotel, og mens nogle kræver, at du bestiller en måned eller en uge for at få en god deal, tilbyder andre stadig gode priser for et ophold for blot et par nætter.

Her finder du luksuriøse hotellejligheder i København

Charlottehaven hotellejligheder findes i hjertet af København i skønne omgivelser på Østerbro. Hotellejlighederne er luksuriøse og har alt, hvad du har behov for. Derudover ligger de centralt og tæt på byens puls, hvor du finder lækre restauranter, shoppingmuligheder, cafeer osv. Du kan også tage en gåtur omkring søerne, hvis du trænger til en god gåtur og noget frisk luft.