Oplev et eksotisk miljø på rejser til Fuerteventura

De Kanariske Øer tilhører Spanien, og de ligger jo som bekendt mellem Spanien og Afrika. Her er klimaet altid varmt og solrigt, og derfor har De Kanariske Øer i mange år været en populær feriedestination. De fleste kender jo i forvejen til de populære øer som:

  • Lanzarote.
  • Tenerife.
  • Gran Canaria.

De Kanariske Øer består faktisk af 7 øer, hvoraf Fuerteventura er den næststørste. I det følgende vil denne ø blive beskrevet.

Find rejser til Fuerteventura på nettet

Du kan finde mange oplysninger om Fuerteventura på nettet, og du kan også finde viden og priser på flybilletter hertil online. Faktisk vælger mange at booke rejser til Fuerteventura hos Spies Rejser, da de har specialiseret sig i charterrejser hertil med luksusophold til konkurrencedygtige priser. En anden fordel ved at rejse med Spies er, at de har forskellige hoteller med hensyn til beliggenhed, faciliteter og priser. På den måde kan I før rejsen sikre jer, at hotellet lever op til jeres krav og ønsker.

Oplevelser på Fuerteventura

De fleste rejser til Fuerteventura for at slappe af og nyde det herlige klima ved et dejligt hotel med strand. På Fuerteventura er der knap så mange turister som på de andre øer, så derfor kan man bedre være sig selv samt nyde en mere uspoleret natur. Da der ikke kommer så mange turister hertil, så er her roligere trafik samt færre hoteller. Strandene på øen er ellers lige så gode som på de andre Kanariske Øer, så her har I altså nemmere en mulighed for at have en strand for jer selv. I bør derfor overveje rejser til Fuerteventura, hvis I ønsker en afslappet atmosfære. Øens paradisiske strande tiltrækker især surfere og dykkere, der har ideelle vilkår her til deres hobby. De fem mest populære attraktioner er disse:

  1. Sandklitterne ved Corralejo med naturparken Parque Natural de Corralejo.
  2. La Concha stranden ved den charmerende landsby El Cotillo.
  3. Den tidligere hovedstad Betancuria med mange fine og sjove butikker.
  4. Grotterne i den lille kystby Ajuy samt skibsvraget SS American Star.
  5. Cofete og Barlovento-strandene med deres betagende udsigt.