Planlæg et romantisk weekendophold for din date

Kunne du godt tænke dig at forkæle din partner med et romantisk weekendophold, hvor i rigtig kan nyde noget kvalitetstid sammen? Men er det samtidig jeres første romantiske weekendophold sammen, så er det måske en god idé at holde det lidt low-key. Et romantisk weekendophold i en af Danlands lækre feriecentre kunne derfor være en god løsning.

Gode råd til jeres første romantiske weekendophold

 1. Sænk dine forventninger
  For nogle kan ideen om et romantisk weekendophold for første gang, med en person de dater, være lidt af et pres. Derfor er det en god idé at lette trykket lidt og sænke dine forventninger. Forvent ikke mere end at have det sjovt og lære hinanden bedre at kende.
 2. Planlæg en aktivitet der er ny for jer begge
  Måske har ingen af ​​jer nogensinde prøvet zip-line, eller har i begge en interesse i madlavning, men har endnu ikke taget et madlavningskursus. At opleve noget nyt sammen er en fantastisk måde at styrke sit forhold på, mens man samtidig kan krydse noget af på sin to-do liste. Det giver også grobund for noget at snakke om, hvilket altid er en god ting i starten af et nyt forhold.
 3. Vær spontan
  Du planlægger formentlig et par måltider og aktiviteter, men det kan også være en god idé at være spontan og se hvor dagen bringer dig hen. Du kan for eksempel bede om anbefalinger fra der, hvor du tilbringer dit weekendophold. Så får i måske gode ideer til at prøve noget spændende.
 4. Forsøg at booke et værelse med mindst en romantisk facilitet
  Det kunne være en jacuzzi, boblebad, balkon eller pejs. Med bekvemmeligheder som disse er romantik uundgåelig. Men hvis feriecentrene ikke ligger inde med den slags romantiske faciliteter, kan man også selv skabe en romantisk stemning ved at medbringe en flaske champagne og nogle chokoladeovertrukne jordbær – det er vejen til enhver piges hjerte.
 5. Planlæg et aktivt weekendophold
  Romantik behøver dog ikke kun at betyde hvidt linned og dyr champagne. I stedet kan det også være en god idé at planlægge nogle aktiviteter, hvor du ikke behøver at klæde dig fint på, herunder vandreture, cykling eller en tur på stranden.

Book et romantisk weekendophold

Vil du gerne forkæle din nye date eller din bedre halvdel gennem længere tid, så planlæg og book et romantisk weekendophold på et af Danlands lækre feriecentre. De ligger over hele landet, så der er rig mulighed for at opleve noget nyt eller forblive i vante omgivelser.