Se film online på ferieturen

Når familien skal af sted på ferie, så kan det både være en lang køretur i bil måske ned til Alperne på skiferie, en tur i sommerhus eller måske en campingferie, og så gælder det jo om at være forberedt, så man ikke keder sig på turen eller på feriestedet. Da en køretur kan føles lang, når man sidder som passager i bilen, så kan det måske være en god idé med at se film online på sin telefon eller tablet, så man bruger tiden fornuftigt. Hvis man kører gennem et flot område, så bør man naturligvis koncentrere sig om de smukke omgivelser med hav og skov, men på en lang rejse på motorvejen er der ikke mange seværdigheder at se på under kørslen.

Download eller streaming

Hvis der er gode internetforbindelser både i bilen samt på feriestedet, så kan man nøjes med at streame film efter behov, men hvis man er i tvivl om internetforbindelsen, så bør man i forvejen downloade film og serier til sin computer, således man kan se dem senere.

Selvom man er på ferie, så vælger mange at medbringe en tablet eller PC, hvor det er muligt at kunne se film online i en god kvalitet, og man kan også forbinde computeren til et større TV i sommerhuset, således alle kan se filmen sammen på storskærm. Man bør være opmærksom på, at visse abonnementer kan være dyre at downloade film til sin mobiltelefon, så det kan være billigere lige at downloade dem fra en fast ADSL- forbindelse, hvor der ikke er en limit for brugen af internettet.

Hvor kan man se film online?

På internettet findes der masser af steder, hvor fra man kan se film online, og det gælder både de kendte TV stationer som DR1, TV2, TV3, men mange har også Netflix abonnement eller en Android TV box. Tiderne ændrer sig hele tiden, og dette har man også mærket i videoudlejningsbranchen, da folk i dag lejer videofilm på nye måder.

Man kan nu se film online hos Blockbuster, da man både kan købe, leje og streame film fra deres hjemmeside, og her er både danske og udenlandske serier og film, så her finder man noget for hele familien.