De fleste har en uges vinterferie, hvor de har fri fra arbejde og skole, og mange vælger så at rejse væk fra Danmark, da der ikke sker meget her på denne kolde årstid. Nogle bliver hjemme i kolde Danmark, mens en del vælger at tage på en skiferie, mens mange foretrækker at rejse til nogle varme lande, hvor de kan nyde det herlige vejr.

Her omtales nogle muligheder, som du bør overveje, når du skal planlægge din vinterferie; De traditionelle rejsemål i Europa som Spanien, Frankrig, Tyskland, Tyrkiet og Grækenland kan ikke anbefales at holde vinterferie i, da de ligger på samme breddegrader som Danmark – og derfor har de den koldeste årstid i februar måned. Temperaturen ligger typisk på 10-20 grader på disse populære sommerferiedestinationer, hvilket stadigt er fint sammenlignet med de danske temperaturer, mens du nemt kan finde 30-40 graders varme på den anden side af jorden.

Du kan især finde gode tilbud på vinterferie rejser på Spies.dk, da du her kan se hele deres udvalg af rejser til hele verden. Du bør samtidigt tjekke deres tilbud på afbudsrejser, hvor det er muligt at finde rejser med store rabatter, men hvor der er rift om det begrænsede antal pladser.

Aktiviteter på ferien

Du bestemmer selv, om det skal være en afslappet daseferie ved stranden, eller om du og familien hellere vil ud og opleve noget på feriestedet og i lokalområdet. Masser af eksotiske feriedestinationer har spændende aktiviteter og seværdigheder, da der er tale om en fremmedartet kultur. Prisniveauet er ofte lavt på den anden side af jorden, så pengene rækker langt, når du først er ankommet til stedet.

Der er ofte muligheder for at spille golf, dykke, svømme, besøge nationalparker, se vilde dyr, imponerende bygningsværker og en storslået natur. På de mest populære feriesteder er der som regel også aktiviteter og legepladser til børnene, således hele familien kan hygge sig i jeres vinterferie.

Populære feriedestinationer i vinterhalvåret

Mange danskere rejser i vinterhalvåret over til den anden side af jorden, da der her findes et varmt og eksotisk klima på dette tidspunkt. Sydøstasien er populær at rejse til såsom Indien, Thailand, Filippinerne og Hong Kong, men også en del mindre øer i Stillehavet og Indiske Ocean er også meget populære og velbesøgte:

  • Maldiverne
  • Seychellerne
  • Kap Verde
  • Den Dominikanske Republik
  • Madeira
  • Cuba
  • Gambia
  • Hawaii

Fælles for disse rejsemål er herlige badestrande med krystalklart vand, luksushoteller samt et dejligt varmt klima.

Rigtig god ferie!