Danmark har fået flere gaver fra naturens side med sin geografiske placering. En af dem er Vesterhavet, som grænser op til hele den jyske vestkyst. Her er der rig mulighed for at få en skøn badeferie i smukke danske omgivelser. En sommerferie ved vestkysten er både billig, børnevenlig og i køreafstand. Dertil får du muligheden for at nyde den fantastiske natur, der befinder sig i det jyske.

I køreafstand fra hele landet

Langs hele den jyske vestkyst finder du Vesterhavet. Derfor er en sommerferie til havet også oplagt for dig, der gerne vil have en dejlig ferie i en overskuelig køreafstand. Uanset om du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland, kan du på få timer finde det brusende Vesterhav. Dermed er det både en oplagt muligt til dig, der ikke ønsker at flyve, køre langt efter en sommerferie, eller som har mindre børn.

Lej et sommerhus til en billig pris

Ved Vesterhavet ligger der et stort udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prislejer. Derfor er der noget for både det enlige par, børnefamilien og drengerøvene. Oftest er det billigt at leje et godt sommerhus tæt på vandet i en uge eller to, og da udvalget er stort, er der garanti for, at du finder noget, der matcher dine behov – både hvad kvalitet og pris angår.

Sæt pris på den danske natur

Mange overser, hvilke fantastiske muligheder der er for at holde ferie i den danske natur. Danmark har mange forskellige naturoplevelser at byde på, og ved Vesterhavet finder du både vand, sand, skove, stier og dyreliv. Det må du ikke snyde dig selv for. At bade i det store hav på den fine sandstrand og derefter gå gennem klitterne med sand mellem tæerne er en unik oplevelse, som er dansk og ikke findes ret mange andre steder.