Selvom Danmark er et lille land, har det så uendeligt meget at byde på. De mange danske øer har hver sin charme, og hvad enten du sejler til hyggelige, livlige Læsø for at se det traditionelle og berømte saltsyderi, eller du tager færgen til charmerende, bilfri Tunø, får du en ferieoplevelse helt ud over det sædvanlige. En ferieoplevelse, som du sent vil glemme.

Du behøver ikke rejse til udlandet for at få en uforglemmelig ferie, og det behøver ikke koste spidsen af en jetjager at tage afsted. Lån penge nu og her til en dejlig ferie i det ganske danske land – så mangler du bare at finde ud af, hvor turen skal gå hen.

Dansk sommer, når det er bedst

Den danske sensommer er uforudsigelig, og den har det med at byde på lidt af hvert. Er vejrguderne gavmilde med en masse solskinstimer, er det oplagt at søge hen, hvor du kan bade i havet og nyde lunt sandstrand mellem tæerne. Tag på øferie eller en tur ud på Vestkysten. Her er der rig mulighed for gode oplevelser ved hav og strand.

Viser vejret sig ikke fra sin bedste side, er det skønnere at være et sted, som ikke kun byder på fred, idyl og strand. Tager du til Skagen, er der rig mulighed for både at være kulturel, besøge en masse lækre fiskerestauranter og være i nærheden af havet, hvis det skulle blive vejr til en dukkert.

Forlystelser til den store guldmedalje

Taget i betragtning af hvor lille et land Danmark er, så har vi et hav af forlystelsesparker, som det er sjovt at besøge – både for store og for små. Tag vennerne eller familien med på en weekendtur til Legoland, Tivoli, Ree Park eller et helt fjerde sted. Der er masser af steder at vælge mellem, og der er masser af sjov for alle aldre. De fleste af parkerne tilbyder overnatning, så I nemt kan komme til faciliteterne og få mest muligt ud af jeres ophold.

Lån 1000 kr. til din ferie. Så er entre og ophold for dig selv i en af de sjove forlystelsesparker ved at være betalt, og du tager derfra med en masse sjove oplevelser i bagagen.

Bondegårdsferie med de små

Har du børn, så vil en bondegårdsferie med sikkerhed være et hit. Kom tæt på dyrene og landlivet ved at booke jer ind på en af de gårde, som tilbyder bondegårdsferie. Dine børn kan få lov til at være med til at fodre dyrene, I får masser af plads under vingerne til at boltre jer og nyde hinanden, og vælger I en destination tæt på by eller forlystelser, er der også andet at lave, hvis I trænger til at komme lidt væk fra markerne og landlivet.