København – Danmarks største by og vores hovedstad. En by, der på alle måder er et must see som dansker, og ét visit kan heller ikke gøre det, hvis du vil have det hele med. Skal du på storbyferie i Danmark, er København den bedste og mest oplagte mulighed. En millionby med liv og masser af seværdigheder.

Find et hotel centralt og spar tid på transport

København er en storby, og det kan tage tid at komme ind til byen med offentlig transport, hvis du er bosat uden for byen. Der er dog rige muligheder for at finde overnatningsmuligheder i indre by. Du kan f.eks. finde et hotel på Østerbro i København, som har en meget central beliggenhed. På den måde kan du gå til seværdighederne, og du er allerede placeret midt i byens kerne.

Et væld af attraktioner

I København findes der noget for enhver smag. Der er det traditionsrige Tivoli for børnefamilien, der er Rundetårn, Strøget, Christiansborg, Den Lille Havfrue og meget mere. Alene det at gå en tur i indre by er en oplevelse, hvis det er uvant for en. Derfor kan du med fordel sætte minimum 3-4 dage af til at få set det vigtigste i byen.

Ferie på den fede måde

En storbyferie er en unik og speciel måde at holde ferie på. Du bliver fyldt af nye indtryk og oplevelser, og du får samtidig bevæget dig godt rundt, så du kan spise en is med god samvittighed. København er ingen undtagelse og rummer mange forskellige kvarterer, der alle har noget særligt over sig. Eksempelvis er der en verden til forskel på Frederiksberg, Nørrebro og Christiania. De er alle tre et besøg værd. Vi er sikre på, at du og dine nærmeste får en rigtig god tur til Danmarks fantastiske hovedstad.